понеделник, 12 септември 2016 г.

„Преодоляване на трудни ситуации“



Всички ежедневно срещаме предизвикателства, които  ни извеждат от баланс. В повечето  случаи това са част от вътрешните ни блокажи и съпротиви. Много от тях излизат на преден план като повтарящи се грешки или трудни ситуации, за можем да ги видим, осъзнаем и надрастем. Това са житейските уроци, чрез които добиваме мъдрост,  ставаме по-силни и зрели. 


Моментът между двете затъмнения  от 1 до 16 септември според астролозите е много мощен енергиен тунел - период за промяна на съдбата през следващите години. Имаме шанс да повлияем позитивно на важни области от живота си с усилие на волята, намерението, вярата и с ясно решение. 



„..чрез енергетиката на септемврийското слънчево затъмнение много хора ще имат шанс да се изправят очи в очи с най-скритите си тайни, болезнени съмнения и тежки дългове, а някои може и да се сблъскат с грехове, които им тежат от поколения наред или да получат озарение след преки срещи със смъртта.






Задачата на всички ще е максимално да се концентрират върху вътрешното си напрежение, да приемат предизвикателството и да стигнат до дъното на най-скритите си светове. Само тези, които се осмелят да се изправят срещу драконите и чудовищата на собственото си подсъзнание, ще имат шанса да сравнят светлината с тъмнината, страхът с творческия импулс, физическата смърт с прераждането. Тази опитност ще е трамплин за качествен скок в астралното пространство, за превъпълъщение на физическо, но най-вече на духовно ниво 

публикувано в интернет от Антоанета Салфидж 




 Нека се възползваме от тези възможности, като се съберем заедно подкрепяйки се взаимно и да приложим  духовните практики завещани от хора, извървели трънливия път на израстването преди нас. 


  

Заповядайте на групова практика за трансформация    

на тема: 

 

„Преодоляване на трудни ситуации“. 




Петък - 16 септември – от 18:30 до 21:00 ч. 
в йога студио ИНсайд. 

Цена 20 лв. 

Записване на е-мейл: temsta@abv.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

ОБЩУВАНЕ С ДОВЕРИЕ

                             "Трениране на успешни родители"  или как да настаним доверието в общуването по между ни?! Д-р Татан...